Startpagina Startpagina BPG Mertens BPG Mertens Offerte aanvraag Offerte aanvraag Kozijnen Kozijnen Lichtstraten Lichtstraten Speedkozijn Speedkozijn Deuren Deuren Gevelbekleding Gevelbekleding Contact Contact Trappen Trappen Over ons Over ons Kozijncompleet.eu       Mon Plaisir 113     4879 AM    Etten Leur   tel: 076-5985226    info@kozijncompleet.eu
Authentiek Kozijn: de ambiance van voorheen, de techniek van nu Maak kennis met het Authentiek Kozijn met de zo speciale en veelgezochte historische uitstraling van bestaande schuiframen. Het essentiële verschil met de bestaande schuiframen is, dat het Authentiek Kozijn een modern draaivalsysteem biedt. Het uiterlijk van het bestaande schuifraam blijft dus wel behouden. Dit maakt het Authentiek Kozijn als alternatief voor oude schuiframen tot een winnende kandidaat voor renovatie van historische panden.  Authentiek Kozijnen zijn ideaal op hun sfeervolle plaats in vooral grote steden. Maar ook monumentale gebouwen, landhuizen en boerderijen behouden er hun authentieke grandeur mee. Het Authentiek Kozijn biedt een galante historische uitstraling van de aloude schuiframen, inclusief het verspringende glasvlak en de unieke rechte profielvorm.
Aan te passen aan specifieke historische bouwstijl  Het Authentiek Kozijn, voorzien van stopverfranden, biedt een verspringende glaslijn, rechte verbindingen en dagkanten. Het voldoet aan de inbraakwerendheidsklasse II en is voorzien van een geïntegreerd ventilatiesysteem. Het profiel is in zwaarte aan te passen in de lijn met woningbouwperioden tussen 1880-1945.