Startpagina Startpagina BPG Mertens BPG Mertens Offerte aanvraag Offerte aanvraag Kozijnen Kozijnen Lichtstraten Lichtstraten Speedkozijn Speedkozijn Deuren Deuren Gevelbekleding Gevelbekleding Contact Contact Trappen Trappen Over ons Over ons Kozijncompleet.eu       Mon Plaisir 113     4879 AM    Etten Leur   tel: 076-5985226    info@kozijncompleet.eu
Schuifpuien en hefkiepschuifpuien worden gemaakt van verschillende materialen zoals hout, kunststof, aluminium en hardhout. De schuifpuien zijn leverbaar in diversen uitvoeringen en zijn voorzien van de juiste keurmerken zoals het politiekeurmerk Veiligwonen.
Schuifpuien zijn ruimtebesparend In sommige gevallen biedt het plaatsen van een schuifpui praktische voordelen ten opzichte van draaideuren. De deuren van een schuifpui nemen namelijk geen ruimte in op het terras of in de kamer. Maar misschien vindt u dit geen probleem en kiest u toch liever voor een kunststof achterdeur of kunststof tuindeuren.
Kunststof schuifpuien Kunststof schuifpuien zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Door optimale isolatie van de kunststof schuifpuien kunt u rekenen op lagere stookkosten. Uitvoeringsmogelijkheden kunststof schuifpuien Bij kozijncompleet.eu kiest u kunststof schuifpuien in de door u gewenste kleur. Qua levensduur, inbraakwerendheid, isolatiewaarden en onderhoud verschillen de schuifpuien niet veel van elkaar. Wel heeft iedere zijn specifieke eigenschappen en mogelijkheden. Denk hierbij aan wel of geen kiepstand, een lage onderdorpel, type schuifsysteem en de maximale deurbreedte. Welke schuifpui het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen en welke uitvoering de meeste voordelen biedt laten wij aan u over.
Houten schuifpuien
In onze timmerfabriek maken wij schuifpuien op maat. Een schuifpui is bij uitstek geschikt om een maximale lichtinval te creëren met een minimaal aantal stijlen. Afhankelijk van de beschikbare maatvoering en wensen, is de doorloop maximaal, zonder draairichtingen op het terras. U benut de ruimte hierdoor maximaal en betrekt de tuin en het terras meer bij de woonruimte. Door het ontbreken van draaidelen is een schuifpui ook erg geschikt voor kleinere balkons. Schuifpuien wordt gemaakt in enkel- en dubbelwerkend, waarbij beiden deuren kunnen schuiven.  Daarnaast is de pui ook perfect geschikt voor praktische oplossingen voor horecagelegenheden, kantoren, presentatieruimtes, sauna’s, standpaviljoens en vluchtwegsituaties zoals bij discotheken en bioscopen.
enkele schuifpui schuifpui met 2 zijstukken sierlijke schuifpui