Startpagina Startpagina BPG Mertens BPG Mertens Offerte aanvraag Offerte aanvraag Kozijnen Kozijnen Lichtstraten Lichtstraten Speedkozijn Speedkozijn Deuren Deuren Gevelbekleding Gevelbekleding Contact Contact Trappen Trappen Over ons Over ons Kozijncompleet.eu       Mon Plaisir 113     4879 AM    Etten Leur   tel: 076-5985226    info@kozijncompleet.eu
Veranda Veranda’s komen steeds vaker voor in de ontwerpen van architecten en designers. Zij zien het potentieel in de lichtstraat om een donkere, sombere ruimte om te zetten in een zee van natuurlijk licht. In tegenstelling tot een traditionele aanbouw met plat dak, creëert een aanbouw met lichtstraat een geweldig ruimtelijk effect. Lichtstraten van hout en aluminium Lichtstraten leggen het accent op een ruimte! Het maakt van bijvoorbeeld een kookeiland, eetkamer of zithoek een heerlijke lichte en comfortabele ruimte. Ook geeft een lichtstraat een buitengevoel. Ook als de weersomstandigheden niet goed zijn, krijg je binnen toch het gevoel buiten te zijn.
Terras Overkappingen Geniet het hele jaar door van de voordelen. Leven en genieten van uw terras de hele zomer lang. Terrasoverkappingen kunnen in elk model, elke kleur of maat gemaakt worden. De constructie is opgebouwd uit gemoffeld aluminium profielen. Dat wil zeggen; de kleur is middels een speciaal verhittingsproces aangebracht. . Bovendien is uw overkapping op deze manier goed bestand tegen uv-licht en biedt corrosiebescherming. De dakbedekking bestaat uit kunststofplaten. Deze zijn helder, zonwerend of opaal (melk wit). Bovendien kunt u kiezen voor helder of zonwerend veiligheidsglas. Deze overkappingen zijn niet geschikt om later alsnog te dichten. Is dit wel de intentie, dan dient men andere profielen en dakbedekking te kiezen. Wij helpen u graag bij uw keuze.
De perfecte oplossing Het Climalite® daksysteem biedt de perfecte oplossing voor de uitbreiding van uw woning hetzij als afdak, carport of terrasoverkapping. Climalite® is een zelfdragend profielsysteem op maat en monteert zeer snel. Maakt uw bouwdromen waar Door de eenvoud van het systeem blijven alle bouwmogelijkheden open. Climalite® is budgetvriendelijk, toppunt van eenvoud, professionaliteit en esthetiek.