Startpagina Startpagina BPG Mertens BPG Mertens Offerte aanvraag Offerte aanvraag Kozijnen Kozijnen Lichtstraten Lichtstraten Speedkozijn Speedkozijn Deuren Deuren Gevelbekleding Gevelbekleding Contact Contact Trappen Trappen Over ons Over ons Kozijncompleet.eu       Mon Plaisir 113     4879 AM    Etten Leur   tel: 076-5985226
KUNSTSTOF KOZIJNEN Bij de keuze van kozijnen laat u het esthetische aspect zwaar meewegen, want kozijnen zijn bepalend voor de sfeer die een pand uitstraalt. Maar natuurlijk houdt u ook rekening met aanschaf- en onderhoudskosten. Op dat laatste punt scoren kunststof kozijnen natuurlijk altijd het beste De markt voor kunststof kozijnen, ramen en deuren heeft vooral de laatste 20 jaar een  stormachtige groei doorgemaakt. Zo worden kunststof kozijnen tegenwoordig toegepast bij het grootste deel van renovatiewoningen. Ook bij de bouw van nieuwe woningen valt steeds vaker de keus op kunststof Daarvoor zijn verschillende redenen aan te geven :Kunststof kozijnen hebben een zeer lange levensduur, deze ligt op tenminste 50 jaar.  Kunststof is onderhoudsarm ook op dat gebied worden besparingen gerealiseerd.  Schilderen of een andere vorm van verduurzaming ,zoals bij hout, is uit het oogpunt van onderhoud overbodig. Kunststof kozijnen bieden, zeker in combinatie met hoog rendement glas (HR, HR+, HR++) een uitstekende thermische isolatie.  De dubbele afdichting aan het stelkozijn, het glas en de draaiende delen zorgen voor een forse besparing op de energiekosten en bovendien voor een perfecte geluidsisolatie.
Goede redenen om te kiezen voor kunststofkozijnen : • Schilderwerk is niet meer nodig • De levensduur van onze kunststofkozijnen is zeer lang • Door het vervangen van uw kozijnen stijgt de waarde van uw huis • Uw woning is beter geïsoleerd van warmte en geluid • Onze kozijnen zijn inbraakwerend volgens de in Nederland geldende normen • De kozijnen zijn zeer eenvoudig schoon te maken met water en zeep • Er zijn vele kleurmogelijkheden en houtstructuren mogelijk • Onze kozijnen worden gemaakt met hoogwaardige kunststof profielen met een stalen binnenwerk
Met kunststof  kozijnen bent u voorgoed af van het vele onderhoud van een houten kozijn.    U heeft de keuze uit vele kleuren en houtnerfstructuren of een geheel glad kozijn.  De kozijnen zijn geproduceerd van een kleurvast materiaal en is leverbaar in   verschillende profielsoorten .
Verdiept systeem  Het meest verfijnde verdiept liggende systeem van en voor Nederland •Verdiept (112 mm) •Naar buiten draaiend verdiept, geen opdek! •De warme uitstraling van vroeger Ontwerpvrijheid in nieuwbouw en renovatie.  De TREND variant is te leveren met een aanslag voor montage op een stelkozijn of zonder aanslag.  Uniek in deze nieuwe TREND-variant is echter de mogelijkheid de naar buitendraaiende ramen en deuren standaard verdiept uit te voeren.
Vlak systeem Al 40 jaar technische klasse. •Vlak (geüpdatet naar 70 mm) •Grote stabiliteit en zeer goede statische eigenschappen •Beste geluid- en warmte isolatie   Voor een strak en modern ontwerp. Het alternatief voor aluminium kozijnen! Deze variant is er met een aanslag voor montage op een stelkozijn of zonder aanslag.
Historisch schuifraam Binnenstedelijke renovatie met een eigentijdse invulling. •Unieke rechte profielvorm •Inclusief maximaal verspringend glasvlak •De uitstraling van historische schuiframen in een modern draaivalsysteem Voor de 'city', monumentale gebouwen, landhuizen of boerderijen. De CITY variant heeft de historische uitstraling van de bestaande schuiframen. Dit wordt bereikt door de bijzondere  tussendorpel met verspringend glasvlak en de  rechthoekige zijstijlen en bovendorpel.
Kunststof kozijnen die goed passen in iedere Nederlandse Bouwstijl. Dat is K-vision Trend. Dankzij het "verdiepte" kozijnprofiel is het kozijn qua esthetica vrijwel overal inzetbaar. Dankzij de verbeterde techniek van Europrovyl zijn de schuine hoeklassen strakker en beter en vallen daardoor minder op. K-vision Trend kozijnen kunnen worden geleverd met een gladde of een houtnerf structuur. Door verschillende kleuren te kiezen voor de kozijnen en de ramen en deuren, ontstaat een verantwoord gevelbeeld
Fraai K-vision Trend is, dankzij het verdiepte kozijnsysteem, toepasbaar in iedere bouwstijl. De enorme hoeveelheid kleurmogelijkheden zijn een bron van inspiratie voor iedereen die een eigen signatuur aan zijn huis wil geven. Geluidswerend Voor wie geluidsoverlast tot een minimum wil beperken, is K-vision Trend te leveren in een geluidwerende uitvoering. Onderhoudsarm Het zal u niet verbazen: ook K-vision Trend heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Uitstekende afdichtingen K-vision Trend heeft een sublieme afdichting. Lawaai, tocht en water behoren tot de verleden tijd. Dit is te danken aan de dubbele afdichting en de sponning die vijftien graden naar buiten gekeerd staat. I nbraakwerend Ook K-vision Trend geeft u meer zekerheid dankzij de perfecte inbraakwering. I solatie Besparen op uw stookkosten dankzij K-vision Trend! Het kozijn heeft een hogere isolatiewaarde door toepassing van dikkere kozijnprofielen en een dubbele afdichting. Ventilatiemogelijkheden Ook in K-vision Trend kan gebruik gemaakt worden van een geïntegreerd ventilatiesysteem. Uiteraard is het ook mogelijk om "gewone" roosters of suskasten toe te passen.